Menu

Colors Red Night (Live Parham)

Göteborg

Nefertiti
onsdag, 28 juni 2023 kl:20:00

Välkomna till Colors Red Night sommarpremiär på Nefertiti 28 juni
Det är dags att sätta färg på sommaren och vi är stolta över att presentera en kväll där allt går i kvällens valda temafärg - rött! Colors, den omtalade klubben som har hyllats som Sveriges bästa klubb och vunnit otaliga priser sedan starten 2007, kommer nu till Nefertiti för att ge dig en oförglömlig upplevelse.
För denna speciella natt kommer vi att omfamna röda nyanser i varje aspekt av evenemanget.
Belysningen kommer att spraka i rött, kläderna kommer att lysa i rött och till och med drinkarna kommer att få en färgstark touch i rött. Detaljerna är viktiga för oss, och vi har samarbetat med tatuerare, frisörer, gästkockar och DJs för att skapa en atmosfär som tar dig till en annan värld.
Men det är inte allt - vi kommer också att erbjuda spännande aktiviteter för att förhöja din upplevelse. Ta utmaningen och spela en omgång pingis, försök att sätta bollen i basketkorgen eller testa din skicklighet i jätte Jenga och 4 i rad. Och glöm inte att varje onsdag, under hela sommaren, kommer vi att erbjuda livekonserter på Nefertitis inomhusscen.
Denna kväll är vi är även stolta över att presentera Göteborgs stolthet PARHAM som kommer att uppträda live på Colors Red Night. Parham, en hyllad artist inom svensk hiphop, har etablerat sig som en kraft att räkna med inom musikscenen. Med sin karismatiska scenframvaro och sitt unika sound kommer Parham att leverera en unik intim klubbspelning på Nefertitis scen. DJ Melina Do Rosario, LV, Confuze, Dainja och Lady Louise levererar musiken denna kvällen.
För att ge dig en extra smakupplevelse kommer vi att bjuda våra tidiga gäster på en läcker BBQ av ingen mindre än Dominican Bob. Låt dig förföras av de smakrika grillade rätterna och njut av en kulinarisk resa till Karibien. Och vad vore en kväll på Colors utan en speciell signaturdrink? Tom Surma, en legendarisk bartender och en del av Colorsfamiljen, kommer att skapa kvällens röda drink. Med sin expertis och kreativitet kommer Tom att förföra dina smaklökar med en unik och spännande smakupplevelse.
Men det är inte allt - vi har ännu mer att erbjuda våra tidiga gäster. Tricia & Charity, skickliga flätexperter, kommer att vara på plats för att förvandla ditt hår till konstverk. Låt dem skapa fantastiska flätor, spraya och glittra upp det i kvällens färg, som kompletterar din outfit och får dig att sticka ut i folkmassan.
För att garantera att du får den bästa upplevelsen på Colors Red Night behöver du klä dig i rätt färgtema - rött. Genom att följa kvällens färgkod får du förtur i kön och ett rabatterat inträde. Men kom ihåg, om du inte följer färgkoden riskerar du att inte komma in. I sådana fall tillkommer även en extra avgift på 100:- i dörren och vi förbehåller oss rätten att neka personer med förköpsbiljett utan återbetalning.
Så förbered dig för en natt av färgsprakande festligheter på Colors Red Night sommarpremiär på Nefertiti. Kom i dina bästa röda kläder, ta med dig dina vänner och låt oss tillsammans skapa ännu en minnesvärd kväll fylld av passion, energi och fantastisk underhållning.
*Detta gäller på Colors!
Du behöver ha rätt färg på kläderna. Rätt färg ger köföreträde. Rätt färg ger billigare entré.
Om du inte klär dig efter kvällens färgtema riskerar du att inte komma in. Det kostar även 50 kr extra i dörren, och vi tar oss rätten att neka personer med förköpsbiljett utan återbetalning. Gäster som följer färgkoden får förtur i kön och billigare inträde!
Entré: 200 kr (med rätt färgtema) Endast kort.
*Godkänd färgkod är: Överdel med tydligt färginslag, underdel med tydligt färginslag eller minst två accessoarer (keps, halsband, skor, bälte etc.) i rätt temafärg.
Colors Red Night 28/6
Dresscode: Rött (Regler för färgkoden finns ovan)
Live: Parham
Gäst DJ: Melina Do Rosario
Residents: DJ Dainja, Lady Louise, DJ Confuze & DJ LV
Plats: Nefertiti, Hvitfeldsplatsen 6.
Tid: 20:00-03:00

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

onsdag, 28 juni 2023 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Klubb

Kostnad

180kr - 250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad