Menu

Syster Sol

Göteborg

Nefertiti
fredag, 9 februari 2024 kl:18:00

Syster Sol har gjort betydande avtryck på musikscenen med sin unika fusion av västindiska influenser. År 2021 släppte hon det hyllade albumet "ANITYA" med hits som Make Sense feat. Partillo och Twin Flame feat. IVORY. Albumet följdes upp av en sommarturné med konserter på bland annat Gröna Lund och Liseberg.
Under 2022 utforskade Syster Sol samarbeten med andra artister, men nu är hon redo att släppa eget material under våren 2024 och bege sig ut på klubbturné. Med sig på scen har hon bland annat Partillo, Soleil Camara och Delphi. Det blir kamp och kärlek inbäddat i bas och baktakt – med massa bra vibbar på toppen.
? Mitt mission med denna turné är att få varenda en i publiken att känna sig uppladdade, med bra energi och ny kraft att ta sig an denna utmanade tid vi lever i. Känner mig rätt säker på att jag och mitt folk kommer lyckas. Musik är healing och vi kommer för att kanalisera den, hälsar Syster Sol.

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

fredag, 9 februari 2024 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad