Menu

RnB Therapy 29/3

Göteborg

Nefertiti
fredag, 29 mars 2024 kl:23:00

RNB Therapy tar oss tillbaka i tiden till 90- och 2000-talet där den äkta RNB-känslan hade sin guldålder. När Blackstreet, Next, SWV, Dwele, Mary J Blige, Dru Hill, Musiq Soulchild med flera var allt på dansgolvet. Där tempot var långsammare, texterna känsligare och ögonkontakten starkare. En tid när Kelly Rowland textade Nelly via ett Excel ark och Neptunes producerade 43% av all musik på Billboard.
Throwback RNB med en och annan hiphop hit och spontana inslag av nutida bangers i en genomtänkt välmixad blandning av vår resident DJs, Easy Buckets (Sthlm) och Dj Confuze (GBG)
This event is exclusively for Nefertiti members, don´t purchase a ticket before reciving your membership card from Nefertiti.
For more information & to apply for membership, contact @nefertiti.se on Instagram.
Följ på Instagram: @rnbtherapygbg

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

fredag, 29 mars 2024 kl: 23:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad