Menu

Nusantara Beat (Indonesien)

Göteborg

Nefertiti
onsdag, 1 maj 2024 kl:18:00

Gör er redo för en extraordinär musikalisk upplevelse med Nusantara Beat, den sexmannaband från Amsterdam som tar världen med storm. Denna dynamiska grupp har snabbt blivit ett av de mest spännande akterna att se live, tack vare deras unika fusion av traditionell indonesisk musik och moderna influenser. Den 1 maj intar de scenen på Nefertiti för en oförglömlig kväll som lovar att föra er närmare Indonesiens rika kulturarv.
Med djupa rötter i Indonesien väver Nusantara Beat samman klassiska låtar från 1900-talet med egna kreativa tolkningar, skapandes en förtrollande blandning av tropiska och mystiska ljud. Deras musik är en hyllning till traditionen, samtidigt som de modigt för den in i framtiden genom att utforska och utvidga de rika variationerna inom indonesisk musik.
Nusantara Beat har redan gjort avtryck på den internationella scenen med spelningar på prestigefyllda festivaler som Beaches Brew i Italien, Dekmantel och Lowlands i Nederländerna, samt fått sin första singel spelad på FIP Radio. Deras framträdanden är mer än bara konserter; de är en resa genom tid och rum, en upptäcktsfärd till förfädernas land med musik som guidar vägen.
Miss inte chansen att uppleva Nusantara Beat live på Nefertiti den 1 maj. Det blir en kväll där tradition möter innovation i en fascinerande musikalisk upplevelse. Säkra din biljett nu för att dyka in i en värld där det förflutna och nuet flätas samman genom toner och rytmer från Indonesiens hjärta.

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

onsdag, 1 maj 2024 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

180kr - 220

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad