Menu

Amanda Mattsson

Göteborg

Nefertiti
onsdag, 29 maj 2024 kl:18:00

Amanda Mattsson släpper sin andra EP den 24 maj och firar detta med releasespelning på Nefertiti.
Amandas texter är nära och tagna ur sånt som känns extra mycket. Hon skriver om hjärtesorg, bråk, ånger och att känna sig rastlös. Precis som inspirationerna Jonathan Johansson, Sigrid och Phoebe Bridgers är hennes låtar insvepta i poppiga synthar och vokaler. Våren 2022 släppte Amanda sin debut-EP och har sen dess blivit en självklar liveakt på Göteborgs scener tillsammans med sitt band. Hennes sårbara röst, ärliga texter och scennärvaro lämnar ingen oberörd.
DJ DELI värmer upp kvällen med smooth soul & rnb á la 90-tals vibes. Med fokus på groove och soulful tunes 2 get you in the mood.

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

onsdag, 29 maj 2024 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad