Menu

Valborg - Live: Not3s (UK), Dj Keanu and more

Göteborg

Nefertiti
tisdag, 30 april 2024 kl:23:00

YIC ENTERTAINMENT & NEFERTITI PRESENTERAR:
NOT3S & DJ KEANU (UK) på Nefertiti, Valborg 30:e apri
Förbered dig för en episk Valborgsnatt på Nefertiti! Den 30:e april bjuder vi in till en oförglömlig kväll med rapparen Notes (UK), i samarbete med YIC. Utöver den fantastiska musikupplevelsen med Notes kommer vi också att ha DJ Keanu från London som tillsammans med Br3w och DJ Anne står för musiken hela natten.
Öppettider: 23:00 - 03:00
Not3s har utmanat oddsen i mer än ett halvt decennium. Han slog igenom som tonåring från norra Hackney, London, med sin unika stil av melodiös rap och charmig sång. På moderna klassiker som "Addison Lee", "Aladdin" och "My Lover" blandade han melodiska element från sitt nigerianska arv med tungt basdrivna rytmer. Detta skapade en unik Afroswing-genre som kom att definiera en era, med hundratals miljoner streams och flera utmärkelser i bagaget.
Nu vet ni alla vad ni ska göra på Valborg!
Boka dina biljetter i tid för att inte missa detta unika evenemang på Nefertiti!

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

tisdag, 30 april 2024 kl: 23:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

180kr - 230

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad