Menu

Colors Sommarpremiär

Göteborg

Nefertiti
onsdag, 26 juni 2024 kl:18:00

Välkommen till premiären av sommarklubben Colors den 26e juni! Sedan 2007 har Colors varit den självklara mötesplatsen för festglada Göteborgare, och även i år är det äntligen dags för oss att kickstarta sommaren på riktigt! Tusentals gäster vallfärdar varje onsdag till Colors, klädda i kvällens temafärg från topp till tå. För många är Colors synonymt med sommarens start i Göteborg.
Colors har inte bara satt standarden för festligheter, utan också introducerat många av de inslag som numera är vanliga på klubbar runt om i staden, såsom tatueringar, pingis, jättejenga, tandbling och mycket mer. Men Colors är inte bara känd för sina festligheter - det är också anledningen till att halva Göteborg är sjukskrivna på torsdagar och att klädaffärerna är länsade på färgglada plagg vecka efter vecka under sommaren!
Även om planeringen fortfarande pågår har du redan nu möjlighet att säkra din plats genom att köpa förköpsbiljetter till premiären den 26e juni. Missa inte chansen att vara med om en oförglömlig start på sommaren!
*Obs!
För att komma in på Colors skall man vara klädd i kvällens färg. Utan rätt färg får man betala 100kr böter. *

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

onsdag, 26 juni 2024 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad