Menu

Mapei

Göteborg

Nefertiti
fredag, 12 juli 2024 kl:17:00

Summer Sessions presenterar: Mapei Live på Nefertiti, 12 juli
Efter succén i Så Mycket Bättre är det nu dags för Mapei att bege sig ut på egen turné i Sverige. Med sig har hon ett starkt liveband och en mängd nya låtar från tv-programmet som för första gången kommer att framföras live.
Mapei, den svensk-amerikanska multiartisten, är känd som sångerska, rappare och låtskrivare. Nyfikenhet är ett återkommande tema i hennes kreativa värld. Hennes musikaliska mångsidighet och engagemang för det oförutsägbara har definierat hennes 15-åriga karriär. Hon nådde en global hit med “Don’t Wait”, har släppt tre album med över 230 miljoner streams globalt och vunnit Musikförläggarnas pris för Årets Textförfattare. Mapei rör sig sömlöst mellan genrer som en musikalisk kameleont och har samarbetat med artister som Swedish House Mafia, Major Lazer, Robyn och Timbuktu.
I höstas fängslade Mapei publiken i TV4:s Så Mycket Bättre, där hon visade sin musikaliska och personliga resa. Hennes tolkning av Eagle-Eye Cherrys “Save Tonight”, titulerad “Minns ikväll”, har klättrat på både radio- och Spotifylistorna.
Hon startade sin första mini-turné vid 12 års ålder och har blivit kallad “Skandinaviens främsta rappare” av Timbuktu och Sveriges bästa liveartist av Markus Krunegård. I vår får publiken chansen att uppleva henne live på några av Sveriges största scener, vilket garanterat blir en show att minnas.
Följ med oss på en extraordinär kväll med Mapei, en del av vår Summer Sessions konsertserie. Missa inte chansen att uppleva en av Sveriges mest dynamiska artister live på scen!

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.



Mapei
2024-07-04 19:30:00
Sverige, DALUM, Hermans lada

Datum / Tid

fredag, 12 juli 2024 kl: 17:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

330

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad