Menu

Arch Enemy + Behemoth

Göteborg

Partille Arena
måndag, 31 oktober 2022 kl:18:10

Åldersgräns: 13 år
Under namnet The European Siege 2022 ger sig Arch Enemy och Behemoth ut på en gemensam turné med inga mindre än Carcass och Unto Others som special guests.
Svenska Arch Enemy är ett av de allra mest respekterade banden inom hård metal och de når hela tiden nya framgångar. Med plattor som Wages Of Sin och War Eternal har de för alltid skrivit in sig i historien. Häromdagen meddelades att gitarristen och grundaren Michael Amott tilldelas Halmstad kommuns hedersbevisning. Med sångerskan Alissa White-Gluz i spetsen är de ett liveband utöver det vanliga.
Polska Behemoth har med sin black metal ständigt utökat sin fanskara och vi har flera gånger tidigare sett dem i Sverige, bland annat headlineade Gefle Metal Festival 2018. Nyligen hade filmen ”Adam The Apostate – Nergal The Heretic” premiär där man får en inblick i Behemoth-grundaren Nergals liv.
Engelska Carcass debuterade redan 1988 och var ett av 90-talets viktigast band inom extrem metal. Inom kort kan vi se fram emot deras nya fullängdsalbum som fått titeln Torn Arteries.
Amerikanska Unto Others var fram till nyligen kända som Idle Hands. Inom kort släpps första plattan under det nya namnet där vi får ta del av deras starka goth-metal.
Bättre paket än så här kommer sällan till våra breddgrader, detta är en helkväll som inget fan av metal kommer att vilja missa.

Datum / Tid

måndag, 31 oktober 2022 kl: 18:10

Plats

Göteborg, Partille Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

625

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad