Menu

DEADMAU5 - PORT DU SOLEIL - LÖRDAG 11 JUNI

Göteborg

Port Du Soleil
lördag, 11 juni 2022 kl:22:00

Port Du Soleil presenterar stolt världsartisten DEADMAU5!
Vi har äntligen nöjet att igen presentera en av de största inom musikvärlden till Port Du Soleil. En levenade legend, en pionjär, en mus som gått sin väg och utvecklat den elektroniska musikscenen.
Deadmua5 startade sin karriär 2007 med att snabbt få mycket speltid på olika radiostationer och samlingsskivor på stora skivbolag. Samma år startar han sitt egna skivbolag Mau5trap och släpper album efter album som både folket och kritikerna älskar. 2010 peakade han sin karriär med spelningar runt om i världen på alla stora festivaler och under Vinter-OS i vancouver.
Idag är han en av de största influenserna till dagens artister och har skapat sin egen genre inom elektronisk musik.
Några av hans mest kända låtar är "Move For Me", "Strobe", "Ghost n stuff", "Some Chords", "Raise Your Weapon". Han har genom åren nominerats till flera musikpriser och bland annat tilldelats fem utmärkelser av Beatport, samt vunnit sex DJ Awards. Och som om det inte vore nog så har han har nominerats till Grammy Awards fyra gånger.
Just därför är vi oerhört stolta att än en gång få presentera denna gigant inom DJ-världen, en av de som fått housemusiken till den nivån det är idag samt valt att gå en egen väg. En sann inspiration för oss som älskar elektronisk musik.
Vi ser fram emot att få uppleva denna gigant och låta han förgylla oss med sin elektroniska musik.
Välkomna och låt oss återigen hänföra dig!

Datum / Tid

lördag, 11 juni 2022 kl: 22:00

Plats

Göteborg, Port Du Soleil

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495kr - 995

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad