Menu

Horisont + Honeymoon Disease

Göteborg

Pustervik
fredag, 3 februari 2017 kl:21:00

Jonk.se & Club Slacker presenterar:
Horisont + Honeymoon Disease
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Fredag 3 februari 2017 kl 21.00
På scen c:a 22.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år med biljett, 20 år på dörren.

HORISONT – på scen 00.00
“Horisont are always going to be cool as fuck.” skrev Holly Wright (Team Rock) efter att ha hört bandets senaste album “Odyssey”, och man kan inget annat än att instämma!
Svenska hårdrockarna Horisont formades 2006 och har spenderat ett årtionde med att sparka röv. Med fyra album i ryggen skrev bandet nyligen kontrakt med majorbolaget Century Media Records och det femte albumet ”About time” släpps fredag 3 Februari! Så inte nog med att detta blir premiärgiget på deras omfattande turné, det blir även releasernas releasefest då den faktiskt sker på exakt samma dag som plattan släpps!

Horisonts musik för tankarna till storheter som Judas Priest, Deep Purple, Black Sabbath, Yes och Thin Lizzy – riffiga dueller, maffiga körer och med senaste albumtitelspåret (ca elva minuter) ”Odyssey” stundtals progressivt långa låtar

Horisont har spelat på några av Europas finaste festivaler så som Rock Hard (DE), Out & Loud (DE), Azkena Rock Festival (ES), Hard Rock Hell (UK) och avslutade 2015 med en sex veckors turné tillsammans med Kadavar och The Shrine.

I höst korsade Horisont Atlanten för att turnéra USA tre veckor tillsammans med Cincinnatikvartetten
Electric Citizen. 2017 blir ett ännu mer hektiskt år för Horisontarna. Efter ett gäng Sverigegigs i februari följs det upp med en europaturné ihop med Century Media-banden 77 och Black Mirrors och det skulle inte förvåna mig om resten av årets spenderas på vägarna all over the globe för de här herrarna!

Axel Söderberg - sång
Charlie Van Loo - gitarr
David Kalin - gitarr
Magnus Delborg - bas
Pontus Jordan – trummor

Facebook: www.facebook.com/horisontmusic
Hemsida: www.horisontmusic.com
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1tPw1T8FYkf9GoxQeTzIgU

Honeymoon Disease BIO:
Honeymoon Disease är göteborgs rivigaste rockkvartett som med vråltrimmade gitarrer och ett svettigt sjuttiotalsgung bjuder på en tung och färgstark käftsmäll. En fet gul- och blåtira med eftersmak av band som Thin Lizzy, The Hellacopters och Kiss.
Debutalbumet The Transcendence släpptes 2015 via Napalm Records och bandet har sedan dess turnerat flitigt runt hela Europa.
https://open.spotify.com/artist/3J9Pu5oZKlr4pceF4Xmwgj

DJ:S konsertlokalen: TBA
DJ:s matsalen: Jonte & Sebbe (Magna Mater)

www.jonk.se

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 3 februari 2017 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

120kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad