Menu

Albin Lee Meldau

Göteborg

Pustervik
lördag, 22 september 2018 kl:21:00

Woody West Lördagsklubb!
Live: Albin Lee Meldau + Support: Arvid Nero
Pustervik
Datum: 22 september 2018
Biljettpris ordinarie: 140 + service
Åldersgräns: 20 år (18 år)
Entré från: 21.00
Konsertlokal öppnar: 21.00
På scen: 22:00


ALBIN LEE MELDAU
Albin Lee Meldau är göteborgaren med den själfulla rösten som gick från noll till 18 miljoner Spotifystreams med debutsingeln ”Lou Lou”. Just nu är han trippelaktuell: Nyligen släpptes den albumdebuten ”About You”, i höst medverkar han i TV4:s succéserie ”Så mycket bättre” och 22 september spelar han på Pustervik.


Singeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” slog ner som en blixt från klarblå himmel 2016. Kategorin soul möter pop hade fått en helt ny referenspunkt och det dröjde inte länge innan Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som Sam Smith och James Blake.


Förra året kom den hyllade uppföljar-EP:n ”Bloodshots”, som cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta och imponerande artister. Sedan dess har Albin även släppt sin första fullängdare. På albumet ”About You” har han samarbetat med producenter och låtskrivare i absolut världsklass. Och resultatet blev en helgjuten debut, som vi kommer att återvända till under en lång tid framöver.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 22 september 2018 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

140

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad