Menu

IAMX

Göteborg

Pustervik
onsdag, 23 januari 2019 kl:19:00

FKP Scorpio presenterar
IAMX
Pustervik
Datum: 23 Januari 2019
Biljettpris ordinarie: 250 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Konsertlokal öppnar: 19.00
På scen: 20.00


Med en intensitet som går bortom det mesta återvänder den explosiva liveakten IAMX äntligen till Göteborg.


X:et i IAMX skulle kunna vara den okända matematiska variabeln. Samma variabel som konstant har förändrats i Chris Corners liv – från de hemmagjorda sovrumsinspelningar som blev fröet till den banbrytande 90-talssuccén Sneaker Pimps, och hela vägen fram till det senaste albumet ”Alive In New Light”.


Sedan Chris Corner 2003 lämnade Sneaker Pimps och skapade den teatrala personan IAMX har han liksom flutit fram. Både genrers och genus har luckrats upp och omformats till något nytt. Den röda tråden mellan 2004-års debut ”Kiss + Swallow” och IAMX:s åttonde studioalbum ”Alive In New Light” har varit den elektroniska inramningen och Chris Corners ovilja att fastna i en form.


Missa inte chansen att se livefavoriten IAMX här på Pustervik.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

onsdag, 23 januari 2019 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad