Menu

Amaranthe

Göteborg

Pustervik
torsdag, 7 februari 2019 kl:19:00

Högaktuella med sitt femte album ”HELIX”, står det klart att det svensk-danska metalbandet Amaranthe återvänder till Göteborg under sin världsturné. Den 7 februari intar de scenen på Pustervik, denna gång med både Follow The Cipher och Warkings som support!


”Efter våra två europaturnéer tillsammans med Powerwolf ville vi självklart spela några egna headline-datum! Dessa kommer att bli Amaranthe-upplevelser rakt igenom, något du aldrig förut skådat...” säger bandets Olof Mörck.


Tillsammans med Follow the Cipher från Falun och heavy-metalbandet Warkings kan vi vänta oss en helkväll fylld av stark, melodisk metal. Nu väntar vi spänt på att få uppleva färsk musik live med en show som bara Amaranthe kan bjuda på.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

torsdag, 7 februari 2019 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250kr - 325

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad