Menu

Gregory Alan Isakov

Göteborg

Pustervik
tisdag, 20 augusti 2019 kl:19:00

Live Nation presenterar
Gregory Alan Isalkov
Pustervik
Datum: Tisdag 20 Augusti 2019
Biljettpris ordinarie: 270 + service
Åldersgräns: 20 år (18 år)
Konsertlokal öppnar: 19.00
På scen: ca 20:00


GREGORY ALAN ISAKOV TILL SVERIGE I SOMMAR


Gregory Alan Isakov är folksångaren som levt stora delar av sitt liv på resande fot. Född i Sydafrika men uppvuxen i USA började Isakov turnera land och rike runt som 16-åring. Musiken andas både folk och indie och med låtar som ”Big Black Car”, ”The Stable Song” och ”Chemicals” samt ”San Luis” från senaste albumet Evening Machines har Isakov snabbt blivit en världsangelägenhet. I sommar återvänder han till Sverige för tre efterlängtade konserter: 19 augusti på Frimis Salonger i Örebro, 20 augusti på Pustervik i Göteborg och 21 augusti på KB i Malmö.


Biljetter släpps tisdag 16 april kl. 10.00 via livenation.se


Född i Johannesburg, Sydafrika och nu med Colorado som hem har Gregory Alan Isakov varit på resande fot i princip hela sitt liv. Isakovs låtar berättar mästerligt historier om mil efter mil på vägen, vackra landskap och jakten efter att känna sig som hemma någonstans.


Sångskapandet är unikt och djuplodande med tydliga influenser av storheter som Leonard Cohen och Bruce Springsteen. Texterna har gjort att Isakov bland annat beskrivits som ett ”lyrical genius”.


Förra året kom Isakovs sjunde släpp, ”Evening Machines”, som hyllades enorm av kritiker och rosades med skyhöga betyg.allmusic.combeskrev bland annat skivan så här:
”Isakov has crafted a dark gem of a record that filters American folk music through the wide-open vistas of his bucolic homeland while maintaining a level of intimacy that can feel almost uncanny in its intensity.”


Och i sommar återvänder detta musikaliska geni till Sverige! 19, 20 och 21 augusti. Vi längtar!


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

tisdag, 20 augusti 2019 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad