Menu

Tingsek

Göteborg

Pustervik
torsdag, 7 oktober 2021 kl:17:00

Frihamnen Event presenterar
Tingsek
7 oktober 2021
Dörrar: 19.00
På scen: ca 20.00
Åldersgräns: 18 år


Tingsek på turné


Med nya skivan ”Home” i bagaget smygstartar Magnus Tingsek med några mindre spelningar i sommar för att till hösten ge sig ut på en fullfjädrad turné som avslutas på hemmaplan i Malmö!


Tingsek har sedan tidigt 2000-tal gett sin publik svensk soul med influenser av klassisk amerikansk soultradition. Efter sex framgångsrika album släpptes i maj det nya albumet ”Home” där vi får höra en mer naken och direkt Magnus Tingsek med fokus på sångrösten och texter som träffar rätt i hjärtat.


"ÄNTLIGEN. så kan jag meddela att jag i en oooerhörd känsla av pepp ska ut och spela och sjunga för er. Jag har några mindre gig i sommar och i höst SMÄLLER det!!! ”Home” turnén sätter igång och jag kommer att åka ut med fullt band!! Varenda cell av alla i bandet kommer att vibrera av spelglädje. Energin och kärleken till livemusiken kommer att nå helt nya höjder, det vågar jag lova. Kom ut å dela dessa kvällar med oss vänner! "


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

torsdag, 7 oktober 2021 kl: 17:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

325

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad