Menu

Sabina Ddumba

Göteborg

Pustervik
fredag, 18 november 2022 kl:19:00

Live Nation Presenterar:
Sabina Ddumba
Pustervik
Åldersgräns: 18 år
Sabina Ddumba släpper sin andra EP för i år, ”Dear 27 pt. 2”, och följer i november upp med konserter i Göteborg och Stockholm
Den 23 september släpps ”Dear 27 pt. 2”, Sabina Ddumbas andra EP för i år.
”Det är en lite annan känsla på del 2”, säger Sabina. ”Kanske är den mer åt R&B-hållet än vad första EP:n var.”
Klart är nu att Sabina följer upp släppet med två spelningar: Pustervik i Göteborg 18 november och Stockholm Soul på Kulturhuset Stadsteatern 24 november.
Fostrad i Tensta Gospel Choir och gospeln har även lyst igenom i den melodiska soulpop som gav henne ett stort genombrott i och med 2014 års debutsingel ”Scarred for Life” samt efterföljande hits som ”Not Too Young” och ”Effortless”. 2015 vann hon en Grammis för Årets nykomling och gav året därpå ut sitt första album ”Homeward Bound”. Fick 2017 ett ännu bredare folkligt genomslag med sin medverkan i Så mycket bättre, mycket tack vare tolkningen av Uno Svenningssons ”Vågorna”. I fjol kom Sabinas andra album ”The Forgotten Ones” och tidigare i år EP:n ”Dear 27 pt. 1”.

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 18 november 2022 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad