Menu

Megan Moroney

Göteborg

Pustervik
torsdag, 19 september 2024 kl:19:00

Luger, Pustervik & Woody West Presenterar:
Megan Moroney
Pustervik
Datum: 19 september 2024
Biljettpris ordinarie: 295 kr + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Konsertlokal öppnar: 19.00
På scen: 20.00
Att countrymusiken tagit över radiovågorna är ingen hemlighet. Och för de med örat mot rälsen är det inte heller någon hemlighet att en av genrens snabbast stigande stjärnskott heter Megan Moroney. En artist som med sin lika sårbara som kraftfulla röst och sina detaljrika vardagsberättelser snabbt blivit en av Nashvilles allra hetaste namn. Med rötterna djupt förankrade i den traditionella countryn tar 25-åringen från Georgia den anrika musikstilen rakt in i samtiden utan att göra avkall på autenticiteten, hantverket och den brutala uppriktighet vi kommit att förknippa med den.
Megan Moroney fick en explosionsartad start på sin karriär då en av hennes första låtar, ’Tennessse Orange’, klättrade till toppen av listorna – en låt som idag har över 200 miljoner streams. Framgången följdes av hyllade debutalbumet ’Lucky’ (2023) som förutom nämnda spår också rymmer hitten ’I’m Not Pretty’. Moroney visar dock inga tecken på att stanna upp och lyssnar man på senaste, fantastiska singeln ’No Caller ID’ blir det uppenbart att framtiden ser bländande ljus ut för den talangfulla artisten. Missa inte chansen att se countryns nästa superstjärna när hon kommer till Sverige i september – 19 september på Pustervik i Göteborg, och 21 september på Nalen i Stockholm.

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.



Megan Moroney
2024-09-21 21:00:00
Stockholm, Nalen – Stora Salen, Stockholm

Datum / Tid

torsdag, 19 september 2024 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad