Menu

GOAT

Göteborg

Pustervik
söndag, 20 oktober 2024 kl:19:00

Pustervik presenterar
GOAT
Pustervik
Söndag 20 Oktober
Åldersgräns: 18 år
Konsertlokal öppnar: 19.00
GOAT live 20 oktober!
Under Stay Out West 2023 bjöd de på en makalös seans inför fullt hus hos oss och visade sannerligen var skåpet ska stå. Mästare inom alla genres de ger sig an. Svängigt, tungt och alltid med ett eller flera klimax som visar upp deras otroliga kompetens och förmåga.
Numera har Goat ett världsomspännande renommé som en live-akt av högsta kaliber! Fantastiskt som det är, så förblir deras konserter oslagbara. Iklädda ockulta, hedniska kostymer och masker leder det hemliga kollektivet en högoktanig ritual som är skräddarsydd för att vidga sinnet på publiken. Ett uppdrag som aldrig misslyckas.

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

söndag, 20 oktober 2024 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad