Menu

Symphony X

Göteborg

Pustervik
söndag, 22 september 2024 kl:19:00

Konserten arrangeras av FKP Scorpio
SYMPHONY X
Pustervik
22 September 2024
Åldersgräns: 18 år
På scen: 20.00
Det symfoniska progressiva metalbandet Symphony X är tillbaka på svensk mark! I höst kommer de förbi Örebro, Göteborg och Stockholm för tre konserter som drar fram gåshuden!
1994 tog Michael Romeo tag i saken och spelade in ”The Dark Chapter”-demon och skickade ut den till ett gäng skivbolag. Det visade sig snabbt att Romeo var århundrades gitarrmessias och startade kort därefter ett nytt band som skulle röra om i prog-genren.
Symphony X kommer med en innovativ blandning av heavy metal, progressiv rock och neoklassiska ljud som tar sig in under huden på oss och sätter sina spår.
Nu har du chansen att få uppleva denna eufori live. 21 september på Frimis i Örebro, 22 september på Pustervik i Göteborg och 27 september på Fryshuset Klubben i Stockholm – vi ses där!

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

söndag, 22 september 2024 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

425

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad