Menu

Deportees

Göteborg

Pustervik
lördag, 14 november 2015 kl:19:00

Pustervik presenterar:
Deportees
Pustervik - Stora Klubben
Lördag 14 november 2015 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år

DEPORTEES HÖSTTURNÉ 2015

Hösten 2015 tillhör Deportees. Idag: nya singeln ”Born To Be Loved”. Den 9 oktober: nya albumet ”The Big Sleep”. Ytterligare goda nyheter för alla som älskar Deportees: vi kan nu stolt presentera att?bandet åker på turné i november och kommer till Pustervik 14 november. Biljettsläpp onsdag 30/9 kl 10.00

Umeå-bandet Deportees har försett oss med tröstande, storslagen och fullkomligt briljant poprock i över tio år – kända för sin perfekta kombination av politiska budskap, detaljrika arrangemang och stora känslor. Fem år har gått sedan albumet ”Islands & Shores” orsakade svallvågor över hela musik-Sverige och bandet belönades med bland annat en Grammis för Årets Rock, Årets Grupp på P3 Guld, 5/5 i DN och 10/10 i Sonic.

Uppföljaren ”The Big Sleep” släpps den 9 oktober och av de låtar som hittills nått publika öron, låter det precis lika bra som man hade kunnat ana och albumet har redan börjat få enastående recensioner av svensk musikpress. Idag släpps dessutom ytterligare en singel: ”Born To Be Loved”.

I augusti spelade Deportees både på Gothenburg Film Studios under Way Out West och på Debaser Strand under Popaganda. Fråga vem som helst som hade turen att komma in på någon av dessa slutsålda/smockfulla spelningar och du kommer få svaret att ett (eller flera) av dessa turnéstopp definitivt är att planera in.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.



Deportees
2024-07-27 19:30:00
Blandat, DALUM, Hermans lada

Datum / Tid

lördag, 14 november 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

265kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad