Menu

A Very Raw Christmas - Jakob Öqvist

Göteborg

Radisson Blu Scandinavia
fredag, 25 november 2022 kl:18:00

Sveriges roligaste julbord kommer nu till Göteborg!

Kombinationen av klassiskt julbord och fantastisk standup är svårslagen och många gäster har återkommit år efter år.

Du börjar kvällen i restaurangen där det väntar ett traditionellt svenskt julbord med allt du kan tänka dig - och lite till. Lagom tills maten har fått lägga sig i magen är det dags för show med flera av Sveriges absolut bästa komiker!


18.00-19.00 Ankomst
18.00- 21.00 Glögg & Julbord
21.00- 23.00 RAW Comedy Club (inkluderar 25 min paus)

Kvällens komiker:

MC: JAKOB ÖQVIST
En hel generation har växt upp med att vakna till Jakob i ”Vakna med The Voice” och före det som en av programledarena och skaparna av TV-succen ”Stockholm Live”! Hörs varje vecka i allt populärare podcasten ”Freakshow” med Messiah Hallberg.


MÅRTEN ANDERSSON
Flerfaldigt prisbelönad komiker som de senaste åren har gjort succe med sina kritikerrosade soloturneer ”Under ytan”, ”Hybris” och ”20 år på scen”. Våren 2017 åkte Mårten till New York under en månad och uppträdde. Han krönte månaden med att vinna en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club. Ständigt aktuell med egna klubben RAW.


ANN WESTIN
Vald till Sveriges roligaste kvinna flera gånger och har tidigare turnerat med bland andra sina egna föreställningar ”Jobbit” och ”Sticka ut och Passa in”. ”The Queen of mean” är hetare än någonsin!


SIMON GARSHASEBI
En RAW-favorit som nyligen gjorde succe på SVT Play med sketchserien Laxbralla. Förutom det och att vara fruktansvärt rolig på standupscenen är Simon Garshasebi en stor talang som har fått stor spridning med sina youtube-sketcher. Missat denna stjärna? Youtube:a honom direkt!

Datum / Tid

fredag, 25 november 2022 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Radisson Blu Scandinavia

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad