Menu

A very RAW christmas med bl. a. Fredrik Andersson

Göteborg

Radisson Blu Scandinavia
fredag, 9 december 2022 kl:18:00

Sveriges roligaste julbord är tillbaka i Göteborg!
Kombinationen av klassiskt julbord och fantastisk standup är svårslagen och många gäster har återkommit år efter år. Du börjar kvällen i restaurangen där det väntar ett traditionellt svenskt julbord med allt du kan tänka dig – och lite till. Lagom tills maten har fått lägga sig i magen är det dags för show med flera av Sveriges absolut bästa komiker!
PÅ SCEN:
MC: HASSE BRONTÉN
Ex-polisen Hasse är troligtvis Sveriges gladaste komiker och har en humor som går hem hos de flesta. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och många fler. Hörs i egna podden Snutsnack!
ANN WESTIN
Vald till Sveriges roligaste kvinna flera gånger och har tidigare turnerat med bland andra sina egna föreställningar ”Jobbit” och ”Sticka ut och Passa in”. ”The Queen of mean” är hetare än någonsin!
THANOS FOTAS
Superaktuell i SVT:s humorsatsning Invandrare för svenskar är han en av Sveriges mest hypade komiker just nu. Thanos har något alla komiker vill ha men som bara vissa föds med – funny bones.
FREDRIK ANDERSSON
Har skrivit manus till många av de saker miljontals svenskar skrattar åt i program som Parlamentet i TV4 eller Extra Extra, TV3. Vinnare av priset ”Årets föreställning” på den Svenska standupgalan med sin show ”Serial Joker”. Gör just nu succé med sin standup på Youtube och Tiktok.
TIDER
18:00 – 19.00
Ankomst
19.00 – 21:00
Julbord
21:00 – 23:00
RAW comedy club
ÅLDERSGRÄNS
18 år. 15 år i målsmans sällskap.

Datum / Tid

fredag, 9 december 2022 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Radisson Blu Scandinavia

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

1385

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad