Menu

RAW med bl. a. Tobbe Ström och Niklas Andersson

Göteborg

Radisson Blu Scandinavia
lördag, 25 mars 2023 kl:21:00

Sveriges största standupklubb – RAW comedy club – nu i Göteborg!
RAW är mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka. Kort sagt. RAW – mer än bara standup!
PÅ SCEN:
MC: TOBBE STRÖM
Enligt Tobbe Ström själv är han Sveriges roligaste örebroare, och många skulle nog hålla med! Hans standup är som en gott och blandat-påse – ibland är det snällt och ibland lite råare, men alltid med glimten i ögat. Inte nog med det så är han också svensk mästare i ordvitsar.
CHRISTOFFER FERNIS
Uppträder på klubbar runt om i landet. Skojar med en underfundig stil och stor självdistans. Har synts i SVT’s Släng dig i brunnen och vann 2018 Grand Comedy Slam i Lund. Vann 2022 priset Årets nykomling på Svenska Standupgalan!
NIKLAS ANDERSSON
Säg Göteborg och de flesta kan namedroppa Avenyn, Liseberg och kanske IFK Göteborg. Well det är dags att lägga till ett namn till på den listan – Niklas Andersson! Mer feelgood på en standup scen än så här blir det inte! Niklas fick ett mycket välförtjänt genombrott i nyversionen av ”Släng dig i Brunnen” där hans klipp ”Bara ta EN öl” setts av över en miljon svenskar. Just nu aktuell med utsålda storsuccén ”Medelmåttan från Hisingen”!

Datum / Tid

lördag, 25 mars 2023 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Radisson Blu Scandinavia

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

345kr - 865

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad