Menu

RAW med Johanna Nordström, Kirsty Armstrong mfl.

Göteborg

Radisson Blu Scandinavia
lördag, 27 maj 2023 kl:21:00

Sveriges största standupklubb – RAW comedy club – nu i Göteborg!
RAW är mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka. Kort sagt. RAW – mer än bara standup!
PÅ SCEN:
INA LUNDSTRÖM
Göteborgs senaste humorstjärnskott hörs i podden Snedtänkt, driver klubben Hybris och är charmig, grov och fantastiskt rolig. Vi på RAW är fantastiskt glada att välkomna Ina Lundström!
MC: KIRSTY ARMSTRONG
Vinnare av priset Årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan 2022 som hörts i flera humorpoddar! Dessutom en av Sveriges absolut bästa komiker på improvisation. Inget gig med Kirsty är det andra likt!
NISSE HALLBERG
Ända sedan 2015 när Nisse vann utmärkelsen ”Årets Nykomling” på Svenska standupgalan med motiveringen ”En diamant av naturlig rolighet”, har det bara gått uppåt för denna fantastiska komiker! Det senaste åren har han turnerat runt Sverige med sina hyllade föreställningar ”Jag är Sjuk” och ”Trött” och han är en alltid lika uppskattad favorit på RAW! Vinnare av priset ”Årets föreställning” på Svenska Standupgalan 2022!
JOHANNA NORDSTRÖM
Johanna har trots sina unga ålder en stor erfarenhet av radio, att stå på scen och framför kamera samt manusskrivande. 2015 körde hon stand up för första gången, och idag reser folk från alla delar av Sverige till Stockholm för att se Johanna uppträda. Har flera gånger sålt ut Globen!

Datum / Tid

lördag, 27 maj 2023 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Radisson Blu Scandinavia

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

325kr - 865

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad