Menu

RAW med bl. a. Henrik Schyffert och Nisse Hallberg

Göteborg

Radisson Blu Scandinavia
fredag, 24 mars 2023 kl:21:00

Sveriges största standupklubb – RAW comedy club – nu i Göteborg!
RAW är mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka. Kort sagt. RAW – mer än bara standup!
PÅ SCEN:
HENRIK SCHYFFERT
En av Sveriges mest hyllade komiker som gjort succé med en mängd olika humorprogram och utsålda standupturnéer landet runt kommer nu för allra första gången till RAW!
MC: TOBBE STRÖM
Enligt Tobbe Ström själv är han Sveriges roligaste örebroare, och många skulle nog hålla med! Hans standup är som en gott och blandat-påse – ibland är det snällt och ibland lite råare, men alltid med glimten i ögat. Inte nog med det så är han också svensk mästare i ordvitsar.
CHRISTOFFER FERNIS
Uppträder på klubbar runt om i landet. Skojar med en underfundig stil och stor självdistans. Har synts i SVT’s Släng dig i brunnen och vann 2018 Grand Comedy Slam i Lund. Vann 2022 priset Årets nykomling på Svenska Standupgalan!
NISSE HALLBERG
Ända sedan 2015 när Nisse vann utmärkelsen ”Årets Nykomling” på Svenska standupgalan med motiveringen ”En diamant av naturlig rolighet”, har det bara gått uppåt för denna fantastiska komiker! Det senaste åren har han turnerat runt Sverige med sina hyllade föreställningar ”Jag är Sjuk” och ”Trött” och han är en alltid lika uppskattad favorit på RAW! Vinnare av priset ”Årets föreställning” på Svenska Standupgalan 2022!

Datum / Tid

fredag, 24 mars 2023 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Radisson Blu Scandinavia

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

345kr - 865

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad