Menu

RAW med bl. a. Henrik Nyblom och Ankan Johansson

Göteborg

Radisson Blu Scandinavia
fredag, 1 september 2023 kl:21:00

Sveriges största standupklubb – RAW comedy club – nu i Göteborg!
RAW är mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka. Kort sagt. RAW – mer än bara standup!
PÅ SCEN:
HENRIK NYBLOM
Humorgeniet som är känt från Instagram har på väldigt kort tid gjort sig ett namn inom svensk standup. Med sin unika stil och enorma energi har han fått publiken runtom i hela Sverige att gråta av skratt. Just nu aktuell med första soloturnén ”Oklar”. En av den nya generationens stjärnor på RAW!
ANDRÉ WICKSTRÖM
Den finlandssvenska komikern gjorde sin första stand-up show redan 1995 och har mer än 20 års erfarenhet från standupvärlden bakom sig. Har synts på TV ibland annat ”Parlamentet” och ”Solsidan”.
ANKAN JOHANSSON
En mycket omtyckt och välkänd humorprofil sedan många år. Sedan genombrottet i duon ”Anders & Måns” har han hunnit medverka i program som ”Parlamentet”, ”Time Out”, ”Extra Extra” och en lång rad andra underhållningsprogram. En stor publikfavorit på RAW med sin ofta absurda humor.
MC: ELINA DU RIETZ
Hon är både skådespelerska och ståuppkomiker som synts i Filip och Fredriks tokhyllade film Tårtgeneralen, men har även synts i soloshowen ”PK-fittan”. Oftast på RAW är hon bokad som MC (konferencier) för att hennes snabba komiska hjärna kan improvisera de mest roliga kvällarna med publiken.
TIDER:
17-18.30 Ankomst för gäster som valt Nootpaketet
18:00: Ankomst för gäster som valt Atriumpaketet.
20:00: Entré och dörrarna öppnas.
21:00 Showstart!
INFORMATION FÖR MIDDAGS- OCH SHOWGÄSTER:
Efter middagen flyttar ni er till kvällens föreställning där ni har RESERVERADE platser. Det är först till kvarn som gäller till de bästa sittplatserna om man inte har middagspaket.

Datum / Tid

fredag, 1 september 2023 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Radisson Blu Scandinavia

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

365kr - 795

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad