Menu

RAW christmas med Messiah Hallberg & Henrik Nyblom

Göteborg

Radisson Blu Scandinavia
fredag, 1 december 2023 kl:18:00

Sveriges roligaste julbord är tillbaka i Göteborg!
Kombinationen av klassiskt julbord och fantastisk standup är svårslagen och många gäster har återkommit år efter år. Du börjar kvällen i restaurangen där det väntar ett traditionellt svenskt julbord med allt du kan tänka dig – och lite till. Lagom tills maten har fått lägga sig i magen är det dags för show med flera av Sveriges absolut bästa komiker!
HENRIK NYBLOM - Humorgeniet som är känt från Instagram har på väldigt kort tid gjort sig ett namn inom svensk standup. Med sin unika stil och enorma energi har han fått publiken runtom i hela Sverige att gråta av skratt. Just nu aktuell med första soloturnén ”Oklar”. En av den nya generationens stjärnor på RAW!
HASSE BRONTÉN - Ex-polisen Hasse är troligtvis Sveriges gladaste komiker och har en humor som går hem hos de flesta. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och många fler, men är dessutom en välbekant röst från podcasten Snutsnack!
MESSIAH HALLBERG - Vinnare av priset ”Årets manliga komiker” på Svenska Standupgalan, välbekant röst i podcasten Daily Messiah, men dessutom fantastiskt rolig i Parlamentet och Finaste Familjen på TV4. En av Sveriges absolut vassaste komiker som gör succé runt om i Sverige med sin soloföreställning ”Ett livsverk med humoristisk touch”.
KARIN ADELSKÖLD - Känd från ”Parlamentet” i TV4 och som programledare för såväl ”Go kväll” som ”Plus” i SVT och den populära bloggen lillagumman.se. Karin utsågs, mycket välförtjänt till Årets kvinnliga komiker vid Svenska Stand up-galan, 2011. Efter att ha gått in i den berömda och tråkiga ”väggen” och varit borta i två år så är vi superglada att ha henne tillbaka!
Bokningsbara datum är: 24–25 november samt 1, 2, 6, 8, 9, 13, 15 och 16 december
TIDER
17:30 – 19.00 Ankomst
19.00 – 21:00 Julbord
21:00 – 23:00 RAW comedy club
Åldersgränd: 18 år. 15 år i målsmans sällskap.

Datum / Tid

fredag, 1 december 2023 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Radisson Blu Scandinavia

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

695kr - 1335

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad