Menu

Göteborg Hifi Och Musikfest

Göteborg

Scandic Crown
lördag, 21 september 2024 kl:10:00

**Upplev fantastisk musik på Göteborg HIFI och musikfest!**
Välkommen till ett himmelrike för alla musikälskare och ljudentusiaster! Årets upplaga av Göteborg HIFI och musikfest arrangeras av Generalen och tar plats på tre Scandichotell; Crown, Opalen och Europa. Detta är inte bara en mässa, det är en högtid för alla som värderar exceptionellt ljud och kvalitativa musikupplevelser.
Datum: 21-22 september 2024
Tid: Från kl. 10:00
Plats: Scandic Crown, Opalen och Europa
Förbered dig på att uppleva ljudsystem av högsta klass som kommer att få dina sinnen att vibrera av glädje. Glöm inte att utforska den enorma skivhallen som sträcker sig över 178 kvadratmeter där du kan hitta allt från vintageskivor till de senaste utgåvorna. Kunniga handlare kommer att dela med sig av sina kunskaper och unika samlingar.
Denna tvådagarshändelse ger dig också chansen att dyka ner i världen av hifi-prylar, från de mest överkomliga till de mest esoteriska lösningarna. Vare sig du är på jakt efter en ny skivspelare, unika tillbehör eller bara vill uppleva musik genom toppmodern utrustning, är detta platsen för dig.
Utöver tekniken erbjuds en uppsjö av aktiviteter där du kan socialisera med likasinnade, upptäcka vintage-musikprylar och custom-lösningar som kommer att imponera på även den mest inbitna audiophile.
Biljettpris inklusive vår coola PIN: endast 225,00 SEK, en struntpeng för att uppleva en av höstens största musikhändelser. Så se till att boka ditt pass redan idag och förbered dig på en upplevelse som får hjärtat att klappa i takt med den fantastiska musiken.
Missa inte chansen att bli en del av detta unika evenemang som fyller Göteborg med musik och ljudmagi. Besök vår hemsida för mer information, och boka din plats till årets mest omfattande musik- och hifievenemangen i Sverige.
Vi ses på Göteborg HIFI och musikfest — Låt musiken spela!hemsida

Datum / Tid

lördag, 21 september 2024 kl: 10:00

Plats

Göteborg, Scandic Crown

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad