Menu

Carola Gospel-Jul

Göteborg

Scandinavium
lördag, 16 december 2023 kl:20:00

Efter en mycket lyckosam sommarturne som publiken tagit emot med vidöppna armar så har energin bara fyllts på mer och mer. Carola bestämde sig under sommaren för att ge ännu ett ansikte till sina 4 Faces under 2023. Det ansiktet heter Carola Gospel-Jul och kommer att vara fylld av en stor portion glädje, innerlighet och glöd. Alla som varit på Carolas jul i ladan vet precis vad de kan förvänta sig av sann julstämning och i år med äkta gospelsväng.

– Min vision för julkonserten är att inte bara själv få glöda & njuta av julmusikens innerlighet från scen utan att få hela publiken att sjunga med i sångerna så att vi blir till en stor kör där alla känner sig sedda och delaktiga.

Tillsammans med Magnus Spångbergs orkester och gospelsångare kommer Carola ge några av sina mest älskade julsånger så som ”Himlen i min famn”, ”Nu tändas tusen juleljus", ”O Come, All Ye Faithful”, ”Let’s Sing (It’s Christmas Time)”, ”Oh, Happy Day”, ”My Tribute (To God Be The Glory)”, ”Love Theory” och ”Amen” för att nämna några.

Missa inte årets höjdpunkt i Carolas firande som sångerska, 40 år på scen!


Ingen åldersgräns.
Barn upp till 3 år går gratis i vuxens sällskap, sitter i knät. Önskas stol behöver man biljett.



Seats Of Honor :

Seats Of Honor (Guld - rad 1) Vi bjuder på glögg och pepparkaka när ni intar era platser samt julklapp och ett personligt signerat kort från Carola. Finare stol.

Seats Of Honor (Silver - rad 2) Julgåva och ett personligt signerat kort från Carola.

Seats Of Honor (Brons - rad 3-8) Personligt signerat kort från Carola.

Scandinavium är en inomhusarena i Göteborg, som invigdes den 18 maj 1971 och byggdes ut 1991. Publikkapacitet är 12 044 personer vid sportevenemang och drygt 14 000 personer vid till exempel konserter. Publikrekordet vid ishockey är 14 044. Ishockeylaget Frölunda HC har Scandinavium som sin hemmaarena.


Scandinavium ligger centralt i Göteborg på Skånegatan, eller stadens Evenemangsstråk som lokalpolitikerna föredrar att kalla gatan med omnejd. I närheten finns även Ullevi, Svenska Mässan, Filmstaden Bergakungen, Universeum, Världskulturmuseet och Liseberg. Inne i arenan finns det många restauranger och andra butiker där det säljs korv, läsk och godis. Under Frölundas hemmamatcher finns också flera souvenirbutiker och lottförsäljningsstånd.


Melodifestivalens deltävlingar har arrangerats i Scandinavium flera gånger de senaste åren (2003-2015). Dessutom har Scandinavium stått som värd för Eurovision Song Contest 1985. Här har artister och grupper som Fame, Shirley Clamp, Alcazar, Pandora, Anne-Lie Rydé, E-type, Nordman och The Ark tävlat om en finalplats i Globen.

Datum / Tid

lördag, 16 december 2023 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Scandinavium

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad