Menu

Miriam Bryant

Göteborg

Stora Scenen
lördag, 10 september 2022 kl:20:00

Magisk musikglädje
Live på Liseberg
Tillsammans skapar Stora och Lilla Scenen på Liseberg Göteborgs bästa livescen med svenska och internationella världsartister på programmet.
Miriam Bryant är en av Sveriges största och mest älskade artister med hela sju singlar som sålt platina i rad. Senast hon spelade på Liseberg var 2016. Den 10 september kommer hon till Stora Scenen för att möta Göteborgspubliken igen.
Till konserterna på Stora Scenen kan du välja att köpa en ståplatsbiljett framför scenen eller se konserten från någon av våra restauranger i området, restaurang 1923 eller Lisebergs Wärdshus.
KONSERTBILJETTER
För entré till konserten behöver du konsertbiljett samt separat entrébiljett eller ett Lisebergspass för entré till Liseberg. Konsertbiljetten kostar 50 kr/styck per konsert. Entrébiljett till Liseberg kan du förboka på liseberg.se eller köpa på plats när du kommer till parken. Passa på att köpa ett Lisebergspass som ger dig 12 månader fri entré till Liseberg under parkens alla öppetdagar och garanterad entré till Liseberg. Då kan du boka in dig på fler konserter i sommar för bara 50 kr extra per konsert!
Barn under 13 år får komma in på konsertområdet i målsmans sällskap med en konsertbiljett och entrébiljett till Liseberg (Barn under 110 cm går in på konserterna gratis).
När det är dags för konsert visar först du upp din entrébiljett eller ditt Lisebergspass i södra eller norra parkentrén och sedan visar du upp din förbokade konsertbiljett vid konsertområdet. Konsertområdet öppnar två timmar innan konsertstart.
MENYPAKET
Om du köper menypaket ser du konserten från den restaurangen du har bokat på. Du behöver då inte någon konsertbiljett. Observera att entré till Liseberg inte ingår i menypriset.

Datum / Tid

lördag, 10 september 2022 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Stora Scenen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 50

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad