Menu

Söndagsklubben GBG, Kristofer Åström

Göteborg

Söndagsklubben Gbg, River Restaurant
söndag, 23 april 2023 kl:18:00

Göteborg får en ny söndagsklubb för er som gillar livemusik, mat och människor i fantastisk miljö med utsikt över älven. Tillsammans med vårat husband bjuder vi in gästartister från när och fjärran och satsar på stans skönaste, mysigaste och mest opretentiösa söndagshäng ihop med er. Denna kväll Det 23e April kommer ingen annan än ständigt aktuelle Kristofer Åström :
Åströms musikaliska bana började i början av 1990-talet som gitarrist, sångare och låtskrivare i bandet Fireside. Bandet släppte sex album mellan 1998 och 2003, turnerade flitigt i både Europa och USA, signades av stjärnproducenten Rick Rubin och hans bolag American Recordings som även släppte Johnny Cash sista album.
Kristofer Åström solodebuterade 1998 med “Go Went Gone”. Den större uppmärksamheten som soloartist kom med det grammisnominerade albumet “Nothern Blues” 2001 som innehöll låten “All Lovers Hell”.
Han har genom åren samarbetat med artister som bl.a. The Bear Quartet, Monster, Cookies N’ Beans och Britta Persson.
Kristofer tilldelades 2010 priset i kategorin årets singer-songwriter för albumet “Sinkadus” på Manifestgalan. Han har även producerat samt varit låtskrivare åt flertalet artister. Kristofer är just nu ute på turné med återförenade Fireside. Vi har dock lyckats få Kristofer att komma och gästa oss på Söndagsklubben.Missa inte detta!
Varmt Välkomna!

Datum / Tid

söndag, 23 april 2023 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Söndagsklubben Gbg, River Restaurant

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad