Menu

Jill Johnson - That’S Life

Göteborg

The Theatre – Gothia Towers
lördag, 9 december 2017 kl:20:30

Världspremiär den 8 november 2017 på The Theatre, Gothia Towers.
Hon är spännande, härlig och överraskande på samma gång – precis som livet självt. Vissa kallar henne landets största och mest mångfacetterade artist.
Vi säger kort och gott Jill Johnson. Och egentligen kräver hon ingen närmare presentation. En sångerska med oerhört bred musikalisk bakgrund som utforskat allt från pop och rock till country genom åren.
Nu väljer hon att visa upp ytterligare en sida av sig själv – ackompanjerad av storband, luftakrobatik, nycirkusartister och en mycket teknisk avancerad scenlösning. Allt paketerat i en sprakande showupplevelse som går från finstämt och intimt, till fullt blås med storslagna crescendon, iscensatt av Sveriges i särklass främsta showskapare.
JILL med stort J tolkar sina favoriter ur den traditionella och moderna amerikanska låtskatten – i en mycket oväntad skrud. Så låt dig svepas med i transformationen som gör vår klarast lysande stjärna, ännu starkare och upplev något du aldrig tidigare upplevt. I alla fall inte på den här sidan Atlanten.
It’s showtime!
That´s Life presenteras av 2Entertain och Krall Entertainment.
SPELAR UTVALDA DAGAR NOVEMBER & DECEMBER 2017
Det finns biljettkategorier för alla smaker - avnjut en 3-rättersmeny på våra mest exklusiva platser, njut av ett glas vin och titta på showen från våra barplatser eller tag plats på läktaren inför den sprakande showupplevelsen.
Biljetter 495kr – 1565kr läs mer & boka på www.jill.se/thatslife
BOKNING
Biljettforum tfn. 0771- 130 150  
GRUPP – OCH FÖRETAGSBOKNING
The Theatre, Gothia Towers tfn. 031-750 88 40 mail thetheatre@gothiatowers.com

ONLINE: www.jill.se   www.gothiatowers.com/show

PRESSANSVARIG
emilia@krall.se

 
 

Lokal: The Theatre – Gothia Towers

The Theatre är varken en teater eller restaurang. Det är något större. Mycket större. Det närmaste du kommer The Theatre ligger troligtvis långt borta på andra sidan Atlanten – i en neonprydd ökenstad.
Så fort du kliver in genom entrén förstår du vad vi menar. Omgivningen är planerad i minsta detalj. Allt harmoniserar perfekt, från den välkomponerade maten och interiören till rekvisitan och underhållningen på scen. Luften vibrerar. Av spänning. Förväntan. Inget är omöjligt. För på The Theatre är det du som sätter gränsen hur spektakulär din Dinner Show ska bli.

Datum / Tid

lördag, 9 december 2017 kl: 20:30

Plats

Göteborg, The Theatre – Gothia Towers

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495 - 1565

Fotograf: Olof Händén
Fotograf: Olof Händén
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad