Menu

Påsk på Tjolöholm?

Göteborg

Tjolöholms Slott
söndag, 31 mars 2024 kl:11:00

Fira påskhelgen på Tjolöholm!
Upplev spännande aktiviteter för hela familjen, såsom påskäggsjakt där barnen kan leta efter gömda ägg och hämta sin belöning hos påskhararna.
Nytt för i år är att vi bjuder in alla kartläsare till barnens Påskparad, en upplevelse med äggstra allt! Vi utgår från Magasinet varje dag kl 12:00 och 15:00, kom gärna utklädd!
Förutom påskäventyren erbjuds även påskpyssel, ansiktsmålning, häst och vagn, möten med Pippi och hennes vänner, foodtrucks, vagnsmuseum och mycket mer! Passa även på att besöka vår charmiga butik och ta en guidad visning av slottet.
Ingen områdesentré, önskar du däremot gå på en påskäggsjakt i våra vackra naturområden och få en god belöning av påskharen så kostar detta 135 kr per karta.

Tjolöholms slott är ett slott i Fjärås socken i norra Halland i Kungsbacka kommun, beläget på en halvö i Kungsbackafjorden. Den nuvarande slottsbyggnaden är uppförd i engelskinspirerad tudorstil 1898–1904 efter ritningar av Lars Israel Wahlman. Slottet förklarades som byggnadsminne enligt Kulturmiljölagen den 28 juni 1991. Slottet ägs och förvaltas idag av Stiftelsen Tjolöholm.

Datum / Tid

söndag, 31 mars 2024 kl: 11:00

Plats

Göteborg, Tjolöholms Slott

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

135

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad