Menu

Bao! – Benny Anderssons Orkester / Helen Sjöholm & Tommy Körberg

Göteborg

Trädgårdsföreningen
torsdag, 21 juli 2016 kl:19:00

I sommar är det återigen dags för BAO tillsammans med Helen Sjöholm och Tommy Körberg att ställa upp sin egen dansbana och bjuda upp till dans på åtta orter runtom i Sverige. Det klassiska folkparkskonceptet är väldigt populärt bland sommarfirarna och lockar såväl den trogna dansglada BAO-publiken som folkparks- och semestergäster som föredrar att lyssna på konserten med en uppdukad picknickkorg i det gröna.
2001 släpptes första plattan "Benny Anderssons Orkester", som sedan har följts av ytterligare sex CD - "BAO", "BAO På Turné", "BAO 3", "Story Of A Heart", ”O Klang & Jubeltid” och ”Tomten har åkt hem”. Dessutom finns BAO’s samlade verk i boxen ”BAO in Box”. 
Hits som Vår Sista Dans, Du Är Min Man och Fait Accompli har blivit moderna klassiker!
BAO’s nya skiva är snart klar. 13 nya låtar med musik av Benny Andersson och med texter av Björn Ulvaeus samt en text av Frida Hyvönen. Skivan beräknas finnas i handeln i mitten av juni.
BAO består förutom av kapellmästaren Benny Andersson, dragspel och piano, av Leif Göras, Olle Moraeus, Perra Moraeus, Kalle Moraeus och Nicke Göthe, fiol m.m. (=Orsa Spelmän), Göran Arnberg, tramporgel, Janne Bengtson, flöjt, Pär Grebacken, saxofon och klarinett, Jogga Ernlund, kontrabas, Calle Jakobsson, tuba, Leif Lindvall, trumpet, Lars Rudolfsson, dragspel, Jörgen Stenberg, trummor och percussion samt Helen Sjöholm och Tommy Körberg, sång.
Bokning av fler än 15 biljetter görs via biljett@blixten.se

Lokal: Trädgårdsföreningen

Trädgårdsföreningen är en park i centrala Göteborg, avgränsad av Nya Allén, Vallgraven, Södra vägen samt Ullevigatan. Parken har numera ett rosarium, växthus, palmhus samt butiker, cafeer och en utomhusscen för olika uppträdande. I parken ligger också Restaurang Trädgårn. Rosariet i parken har belönats med tre stjärnor i Guide Michelin och klassas därför som en av Göteborgs stora sevärdheter

http://tradgardsforeningen.se/</i>

Datum / Tid

torsdag, 21 juli 2016 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Trädgårdsföreningen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295 - 525

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök