Menu

Theoz - Mer av mig Tour

Göteborg

Trädgårn
söndag, 12 november 2023 kl:13:00

Theoz är en svensk artist, dansare och skådespelare. Med över 2,5 miljoner följare på sociala medier är Theoz Sveriges unga stjärnskott. 2018 blev hitsingeln ”Het” den näst mest sedda musikvideon på YouTube i Sverige och har idag över 14 miljoner visningar. Samma år blev Theoz nominerad i Guldtuben till både “Årets profil” och “Årets musical.ly”, samt kammade hem vinsten som “Årets stjärnskott” på ICONFEST.
 
Genom melodifestivalen har Theoz blivit ett välkänt namn hemma hos hela svenska folket. Första året gick han hela vägen till final med låten ”Som du vill”, som idag har över 14 miljoner lyssningar på Spotify. Succen fortsatte 2023 med låten ”Mer av dig”, finalplats även här innebar att han är en av de yngsta som tävlat i finalen två gånger.
 
Theoz har släppt ett flertal singlar och EP:s som har lyssnats på över tiotals miljoner gånger. Första EP:n “Min Theori” kom efterlängtat 2019, och följdes upp med ”Paradis” år 2022 och sommaren 2023 ” Någon annan”.
 
Sommaren 2022 medverkade Theoz på Diggiloo, Sveriges största sommarturne och i år har Theoz varit ute på en egen turne bland festivaler, stadsfestivaler och parker. Nu läggs den 12 november till i turnen då Theoz kommer tillbaka till Trädgår’n i Göteborg!
 
Åldersgräns: 3 år

Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid

söndag, 12 november 2023 kl: 13:00

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

299kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad