Menu

RAW sommarturné - Göteborg

Göteborg

Trädgårn
lördag, 29 juni 2024 kl:19:30

Sommaren 2024 åker RAW comedy club ut på sin första riktiga sommarturné på över 15 år och besöker ett antal utvalda sommarpärlor i Sverige! Den 29 juni och 26 juli stannar RAW till på Trädgårn i Göteborg för en helkväll fylld av skratt tillsammans med några av Sveriges absolut roligaste komiker ??
ÖZZ NÛJEN
Han är en av Sveriges absolut bästa och mest rutinerade komiker. I 25 år har han underhållit på standupscenen, där han med sin otroliga energi och improvisationsförmåga alltid lämnar publiken med träningsvärk i magen! Det gör honom till en självklar favorit på RAW! Förutom att han blivit utsedd till årets manliga komiker så syns och hörs han ofta i både radio och TV, han har stått på Dramaten och är just nu aktuell med andra säsongen av SVT:s tittarscuccé "Flykten till Östermalm".
MÅRTEN ANDERSSON
Mårten är en Grammynominerad och flerfaldigt prisbelönt komiker. Han har tillhört Sveriges bästa och mest populära standupkomiker i över 20 år och är just nu aktuell med den kritikerrosade, flerfaldigt utsålda, galna publiksuccén MÅRTEN CVETKOVIC som setts av över 25 000 människor.
THANOS FOTAS
Thanos har något alla komiker vill ha men som vissa bara föds med - funny bones! Nominerad till årets manliga komiker 2023! Han blev dessutom “Zucchini-Turken” med hela svenska folket när han lurade SVT! Du har säkerligen sett honom i humorserien Laxbralla samt i hyllade programmet IFS - invandrare för svenskar. Han är en självklar del av den svenska komikerscenen och fångar publiken med sin närvaro och smarta humor!
ELINA DU RIETZ
Elina Du Rietz är både skådespelerska och ståuppkomiker som synts i Filip och Fredriks tokhyllade film Tårtgeneralen, Netflixserien Kärlek och Anarki, Bonusfamiljen, Leif och Billy och mycket, mycket mer. RAW-favoriten är aktuell i säsong 2 av SVT succén ”Flykten till Östermalm” och som under 2024 är ute på sin första, kritikerrosade soloturné ”Vuxenlekar”. Oftast på RAW är hon bokad som MC (konferencier) för att hennes snabba komiska hjärna kan improvisera de mest roliga kvällarna med publiken. Med Elina är helt enkelt ingen show den andra lik!
Hålltider:
Kl 17.30 Trädgår’n Restaurang LIVE öppnar
Kl 18.30 Publikinsläpp
Kl 19.30 Showtime
Kl 21.30 Showen slut
Kl 22.00 Port Du Soleil nattklubb öppnar
Biljetter: 495kr (+service), inträde till Port Du Soleil nattklubb ingår i showbiljetten. OBS! Begränsat antal sittplatser på RAW showen, först till kvarn på plats gäller.
Åldersgräns: 18 år. 15 år i målsmans sällskap. Inträde till Port Du Soleil gäller endast för gäster över 18 år.
Bordsbokning: Bokning av middag innan show sker via länk till Trädgår’n Restaurang LIVE: https://cloud.caspeco.se/public/webBooking?system=se_vilgot&unitId=27
Trädgår’n omfattas ej av rådande väskförbud på evenemang. Väskor kan dock komma att visiteras på plats och väskor som bedöms vara av större storlek behöver hängas in i garderoben.
Hitta hit: Trädgårn ligger på Nya Allén 11
411 38 Göteborg.
https://www.tradgarn.se

Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."



Raw Sommarturné - Göteborg
2024-07-26 19:30:00
Göteborg, Trädgårn

Datum / Tid

lördag, 29 juni 2024 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad