Menu

Raw Comedy Club Med Özz Nûjen, Måns Möller Och Mårten Andersson

Göteborg

Trädgårnn
torsdag, 11 juli 2019 kl:19:30

Välkomna till RAW - Sveriges största standup klubb!

Varje helg ser du den mest intressanta mixen av Sveriges och resten av världen bästa komiker i vår lyxiga teater på Hilton Stockholm Slussen. Varje helg på Hilton Stockholm Slussen är det riktig Las Vegas feeling! Fullsatt till bristningsgränsen och en supertaggad publik som skrattar sig gråtfärdiga åt Sveriges och resten av världens bästa komiker i vår lyxiga teater.

RAW är dock mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka.

Kort sagt. RAW – mer än bara standup!

Kvällens komiker:

MÅNS MÖLLER
Med slipade skämt och sin sylvassa förmåga att improvisera är Måns Möller en av Sveriges allra största komikergenier och när han är på RAW händer alltid något speciellt. Det är som att han tar av sig flugan och kavlar upp armarna och gör sina absolut bästa gig! Aktuell med sin och Özz Nujens ”Världens Historia”, uppföljaren till superhyllade ”Sveriges historia”. Vi älskar Måns!

ÖZZ NÛJEN
En av Sveriges mest omtyckta komiker som i år firar femton år på standupscenerna! Efter att ha gjort stor succé med shower som Dålig stämning, Sveriges historia och nu senast Världens historia är han tillbaka hos oss, roligare än någonsin!

MÅRTEN ANDERSSON
Flerfaldigt prisbelönt komiker i Sverige (Årets nykomling, Årets komiker, Årets MC, Grammis nominerad för Dr Alban i Pippirull med mera) som de senaste åren har gjort succé i Sverige med sina soloturnéer ”Under ytan” och ”Hybris”. Våren 2017 åkte han till New York och uppträdde och vann en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club där en av domarna skrev ”Mårten is a great comedian and he should stay in NY, he would do really well”. Är också grundaren och hjärnan bakom RAW.

Tider:

Dörrarna öppnar: Kl 18.00

Showtime: kl 19:30 (längd: Akt 1. 19:30-20:20. Paus 20-25min. Akt 2. 20:45-21:40).

Biljetter:

Showbiljett: 350kr + serviceavgift

Student: 170kr + serviceavgift

Åldersgräns:
18 år.
Från 15 år i målsmans sällskap.

Presentkort:
Bjud en vän eller familjemedlem på ett presentkort till RAW comedy club!

Datum / Tid

torsdag, 11 juli 2019 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Trädgårnn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad