Menu

Smash Into Pieces + Scarlet

Göteborg

Valand
fredag, 10 december 2021 kl:19:00

Åldersgräns: 18 år


Från och med 1 december är det lag på att samtliga besökare på evenemang utan restriktioner måste visa upp giltigt covidpass/vaccinationsbevis. Därför måste du som besökare ha aktuellt covidpass med dig tillsammans med legitimation. Covidpasset scannas i entrén i samband med att biljetten scannas. Enligt lag kan vi inte släppa in personer utan giltigt covidpass och tänk på att det alltså gäller bevis på två vaccinationer, ett bevis på negativt covidtest är inte giltigt. Detta gäller konserter från 1 december fram till 15 januari, för senare konserter återkommer vi om. För dig som inte har covidpass går det bra att återlösa din biljett fram till två dagar innan aktuellt evenemang. Kontakta i så fall ditt biljettombud. För mer info om covidpasset hänvisar vi till www.ehalsomyndigheten.se/covidbevis/


Med fem fullängdare, 21 singlar, mer än 120 miljoner streamningar på Spotify och 60 miljoner visningar på Youtube är Smash Into Pieces ett av landets snabbast växande rockband. De har turnerat med band som Alterbridge, Within Temptation och Halestorm och framträtt på några av världens största festivaler. Alldeles nyligen släppte bandet sin nya platta ”Arcadia” och den fick otroligt bra respons redan från början. En lång rad spelningar väntar för bandet under 2021 och i december kan vi se dem i Göteborg och Stockholm.


Missa inte den här möjligheten att se Smash Into Pieces på de lite mindre scenerna, snart kan det vara försent.


Valandhuset eller Aktiebolaget Valands hus ligger på hörnet av Kungsportsavenyn 19, Vasagatan 41 i Göteborg. Namnet Valand kommer från den nordiska guden Völund som står staty på huset.

Datum / Tid

fredag, 10 december 2021 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Valand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad