Menu

Imminence - Support: Eyes Wide Open + Aviana

Göteborg

Valand
fredag, 25 mars 2022 kl:18:00

Imminence släpper nytt album och firar med exklusiv klubbspelning i Göteborg!


26 November släpper Malmö-baserade bandet Imminence sitt fjärde album med titeln 'Heaven In Hiding'. Sista torsdagen i januari kan ni se dem tillsammans med Aviana och Eyes Wide Open på Valand.


Imminence är ett av landets snabbaste växande Metalcore-band, med framträdanden på bland annat Metaltown och som support till Raised Fist i bagaget. Bandet är tillbaka med det nya albumet 'Heaven In Hiding' i November och gör för första gången på 7 år två efterlängtade spelningar som huvudakt i Sverige. Albumet som är inspelat, mixat och mastrat av den prisbelönte producenten Henrik Udd (Architects, Bring Me The Horizon, At The Gates mfl) är uppföljaren till det internationella genombrottet med albumet 'Turn The Light On' som var nästa steg i framgångssagan: Imminence.


Imminence består av Eddie Berg (sång/violin), Harald Barrett (gitarr), Alex Arnoldsson (gitarr), Christian Höijer (bas) och Peter Hanström (trummor).


Support: Aviana och Eyes Wide Open


Valandhuset eller Aktiebolaget Valands hus ligger på hörnet av Kungsportsavenyn 19, Vasagatan 41 i Göteborg. Namnet Valand kommer från den nordiska guden Völund som står staty på huset.

Datum / Tid

fredag, 25 mars 2022 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Valand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad