Menu

The Nomads + Support: Scumbag Millionaire

Göteborg

Valand
fredag, 24 november 2023 kl:19:00

Den enda Göteborgsspelningen för The Nomads 2023 blir på Valand den 24 november då man firar 40-årsjubileum för genombrottsplattan ”Where the Wolf Bane Blooms” från 1983.
Gäster kommer att bjudas in och andra överraskningar är tänkbara.
I samband med detta kommer en speciell återutgivning av plattan både digitalt och som en LP i begränsad upplaga, båda med bonusmaterial som demoinspelningar och låtar från numera mycket sällsynta tidiga singlar.
Niklas Vahlberg i Nomads kommenterar:
”Where the Wolf Bane Blooms” spelades in i oktober 1983 i Mistlurs studio på vinden i en fallfärdig 1700-talsbyggnad på Maria Prästgårdsgata i Stockholm. Så här i efterhand känns det som vi hade en hel del tur med omständigheterna, det var inte helt självklart att personkemin skulle bli så perfekt med ett oerfaret band, en producent som aldrig tidigare producerat och en tekniker som inte ens var särskilt förtjust i skränig rock ’n’roll…Mistlur-studions väldigt distinkta ljud och speciella atmosfär var en mycket viktig del i det hela."
Arrangör: Herrström och The Nomads
Hemsida: https://thenomads.se

Valandhuset eller Aktiebolaget Valands hus ligger på hörnet av Kungsportsavenyn 19, Vasagatan 41 i Göteborg. Namnet Valand kommer från den nordiska guden Völund som står staty på huset.

Datum / Tid

fredag, 24 november 2023 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Valand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad