Menu

BLIZZY + STHLM TAKEOVER

Göteborg

Valand
tisdag, 30 april 2024 kl:22:00

STOCKHOLM TAKEOVER vi pratar om 3 av de mest omtalade DJs från huvudstaden, kända för att få igång festen med sin mix av hiphop,afrobeats,amapiano och dom störta klubbhitsen.
BLIZZY har under åtta år, från 2016 till 2024, varit en framträdande gestalt i svensk musik med en imponerande repertoar av hits som spänner från "Diva" och "Kronan" till hans tolkning av "Shape of You" och låtar som "Hey Baby", "One in a Milli", "No Way", "Onda Ögat" med Kapten Röd och "2vs2". Hans musikkatalog är både djup och fylld med låtar som får dansgolven att vibrera. Blizzy, som samarbetat med några av de största namnen i musikbranschen som Dree Low, Adel, Ze Ricky och Rich, är nu återigen aktuell.
På tisdagen den 30:e april uppträder han live på VALAND i Göteborg, redo att än en gång tända eld på scenen med sina energiska och glada melodier.
Köp din biljett idag.

Valandhuset eller Aktiebolaget Valands hus ligger på hörnet av Kungsportsavenyn 19, Vasagatan 41 i Göteborg. Namnet Valand kommer från den nordiska guden Völund som står staty på huset.

Datum / Tid

tisdag, 30 april 2024 kl: 22:00

Plats

Göteborg, Valand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad