Menu

Wcbb Med Mads Mathias

Göteborg

Vega Bryggeri
torsdag, 26 maj 2022 kl:18:00

West Coast Big Band bjuder in till Crooner-afton med Mads Mathias. Den danska kompositören, sångaren och saxofonisten. En musiker som verkligen utveklar och vidareför crooner-traditionen med egna kompositioner.
Mads är i dag en av Danmarks mest omtalade kompositörer, sångare och musiker. Han är inspirerad av de stora jazzsångarna som exempelvis Nat King Cole, Frank Sinatra, och Harry Connic  Jr .Han turnerar idag flitigt och har stora framgångar internationellt
Med  Mads första platta ,”Free Falling” (2012), vann han “New Danish Jazz artist of the Year”.
Förutom att fronta sin egen orkester och kvartett, framträder Mathias regelbundet med Six City Stompers, Tivoli Big Band och det prestigefyllda Danmarks Radios Big Band, och har uppträtt på arenor över hela världen från DR Koncerthuset och Roskilde Festival i Danmark till Den Förbjudna Staden Konserthuset i Peking.
Vi är otroligt glada att få göra ytterligare en konsert tillsammans med Mads och West Coast Big Band  på Vega Bryggeri, ett tillfälle som ni inte får missa.
Läs mer om Mads på: www.madsmathias.com
West Coast Big Band, bestående av ett gäng av stans bästa musiker, som under senare år framfört många konserter med skandinavisk storbandsmusik, bland annat med kompositioner av bandets medlemmar. Numer en stadig aktör på Göteborgs och Sveriges jazzscen.
Läs mer om bandet på www.wcbb.seInsläpp 18.00På scen 20.00frågor om konserten eller platsen - maila goran@vegabryggeri.se

Datum / Tid

torsdag, 26 maj 2022 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Vega Bryggeri

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

245

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad