Menu

Jill Johnson på Villa Belparc

Göteborg

Villa Belparc
lördag, 14 juli 2018 kl:19:00

Denna sommar kommer Villa Belparc gästas av flera stora artister!

Den 13 & 14:e juli spelar Jill Johnson med sitt band från 19 - 21. Entrébiljett köps via Ticketmaster för 295kr person (barplats). Önskar man reservera ett bord och äta efter du köpt biljett på ticketmaster, ringer du till Villa Belparc 031-829282 för att reservera bord med supé. Annars är det barplaster som gäller.

Supébiljetter med bordsplats framför scenen kostar 495kr per person. Bokas på 031 82 92 82 eller info@villabelparc.se Biljetter släpps onsdagen den 3e April.

Supébiljetter tillkommer på entrébiljetten med 495:-

Det verkar inte finnas några gränser för vad Jill Johnson kan ta sig an. Hon är artisten som utsetts till Årets Programledare för sin serie ”Jills Veranda” och hon levererar en show med finess och expertis.

Den 8 november hölls en sprakande premiär för hennes andra scenshow ”That’s Life” på Gothia Towers i Göteborg. Föreställningen har tagit emot lovord från kritiker och besökare och belönats med högsta betyg av bland annat Aftonbladet.

Foto: Magnus Ragnvid

Åldersgräns: 18 år (13 år med målsman)


Vid Stora Dammen mitt i Slottsskogen ligger Villa Belparc, ett av Göteborgs första funkishus. I deras grönskande trädgårdsservering och mysiga café/restaurang kan du njuta av en bit mat, goda smörgåsar, en öl eller fem eller möta några av Sveriges största artister på deras härliga utomhusscen!

Datum / Tid

lördag, 14 juli 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Villa Belparc

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr

Fotograf: Olof Händén
Fotograf: Olof Händén
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad