Menu

Jill Johnson

Göteborg

Villa Belparc
torsdag, 29 juli 2021 kl:17:00

b På grund av Corona ( Covid-19 ) är konserten med Jill Johnson flytta till 29/7 2021. Köpt biljett gäller till det nya datumet /b

Jill är en av Sveriges mest älskade artister och har under åren verkligen satt countrymusik och Nashville på den svenska musikkartan. Hon är en av våra mest mångfacetterade artister och även om hennes hjärta på många sätt klappar allra mest för countrymusiken, så hyser hon en kärlek och nyfikenhet för flera andra genrer och uttrycksformer och det har helt klart bidragit till att hon upplevt den mest succékantade och händelserika tiden i hennes karriär hittills!

Vi tillsammans med Jill bjuder nu in till en intim sommarkonsert ni sent kommer att glömma. Detta ramar vi in i Villa Belparcs idylliska miljöer– livemusik på högsta nivå.

Åldersgräns: 13 år.
Egen mat och dryck får ej tas med in på Villa Belparcs område.

bTider/b
Supégäster skall vara på plats 16:30
Konsertstart: 19:00
Spellängd: Ca 90 min.

iVälkommen!/i

Vid Stora Dammen mitt i Slottsskogen ligger Villa Belparc, ett av Göteborgs första funkishus. I deras grönskande trädgårdsservering och mysiga café/restaurang kan du njuta av en bit mat, goda smörgåsar, en öl eller fem eller möta några av Sveriges största artister på deras härliga utomhusscen!



Jill Johnson
2024-07-15 19:30:00
Luleå, BJÄRRED, Bjerreds Station

Datum / Tid

torsdag, 29 juli 2021 kl: 17:00

Plats

Göteborg, Villa Belparc

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

Fotograf: Olof Händén
Fotograf: Olof Händén
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad