Menu

Anna Bergendahl

Göteborg

Villa Belparc
fredag, 15 juli 2022 kl:19:00

Anna Bergendahl med sin fantastiska röst och närvaro kommer till oss på Villa Belparc i sommar. Det är vi oerhört glada över och vet att det kommer bli en magisk afton.

Anna tävlade i Melodifestivalen 2022 med låten ”Higher Power”
Hon slog igenom som 16-åring i Idol 2008 och vann Melodifestivalen två år senare med låten ”This is my life”. Vinnarbidraget och debutalbumet ”Yours sincerely” toppade singel- respektive albumlistan.
2019 återvände Anna till Melodifestivalen med bidraget ”Ashes To Ashes”, som hon skrev tillsammans med Bobby Ljunggren, Thomas G:son och Erik Bernholm. Låten tog sig till en tiondeplats i finalen, för att sedan klättra högst upp på Svensktoppen, och blev belönad med platina samt utnämnd till den fjärde mest spelade svenska låten på nationell radio.

Efter ytterligare två låtsläpp, “Home” och “Speak Love”, tävlade Anna Bergendahl i Melodifestivalen våren 2020 med låten ”Kingdom Come”. Låten gick direkt till final och placerade sig på en tredjeplats.
Mellosuccen följdes upp av singeln “Thelma & Louise” som snabbt blev en radiosucce.
15/7 intar hon vår scen på Villa Belparc.

Varmt välkomna!

Övrig information
Våra supebiljetter innefattar en 3 -rätters meny, där du även kan göra tillval med dryckespaket. Vid bokning av dessa biljetter sitter du på bästa plats i A-sektion och avnjuter både middag och konsert.

Observera också att det blir rabbaterat ju fler biljetter du köper vid ett och samma tillfälle. Tiden att ankomma vid köp av supebiljetter är 16,30. Denna tid är viktig att hålla för att vi ska kunna ge dig bästa möjliga service.

När du anländer till oss på AO Elliots väg 10 går du in via evenemangsentren som du kan se i arenakartan på vår
evenemangssida. Där tar vi hand om dig och hjälper vidare till plats

Tider
Supegäster skall vara på plats 16:30
Konsertstart: 19:00
Spellängd: ca 75 min

Välkommen

Vid Stora Dammen mitt i Slottsskogen ligger Villa Belparc, ett av Göteborgs första funkishus. I deras grönskande trädgårdsservering och mysiga café/restaurang kan du njuta av en bit mat, goda smörgåsar, en öl eller fem eller möta några av Sveriges största artister på deras härliga utomhusscen!



Anna Bergendahl
2024-07-09 18:30:00
Blandat, EKSJÖ, Museigården

Datum / Tid

fredag, 15 juli 2022 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Villa Belparc

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad