Menu

VINHAVERI 2 - pass 1 (11:00-14:00)

Göteborg

Wine Mechanics
söndag, 29 maj 2022 kl:11:00

Efter toksuccén senast så kör vi på allmän begäran VINHAVERI 2!
Söndagen den 29:e maj öppnar vi åter upp hela kåken för att låta er livsnjutare upptäcka nya gunstlingar från landets småskaliga importörer. Västkusten representeras av Fine Wines Sweden, Champagnebaren och Wine Mechanics. Från huvudstaden får vi denna gången besök av Wine Waves, Open Sea, Agrell & Hartley, Budbreak Wine och Gullberg by Stockwine. Södra Sverige skickar Happy Vines. Fler importörer tillkommer.
Precis som vid förra haveriet tar alla enbart med grymma grejer, skitviner är strängeligen förbjudet. Ungern, pét-nat, Japan, Sicilien, odlarskumpa, Loire, Wachau och urbant vin - yes, we have it. Det kommer vara lite extra fokus på bubbel, rosé och somriga viner. För typ samma spottstyver som senast.
Du får givetvis möjlighet att se vineriet på verkligt nära håll och uppleva den sköna känslan av att prova vin i sin absolut rätta miljö. Om det blir provning från tank och fat får bli en överraskning. I kostnaden ingår ett låneglas samt smakprover på samtliga viner.
Vi vill att alla ska få möjlighet att testa allt och prata med importörerna. Vi har därför delat upp kalaset på två tider under dagen. Första passet är mellan 11-14 och det andra är mellan 15-18. Vi kommer att försöka hålla dessa tider så att fokus är på att prova och inte dricka. Vår krog The Winery Pub kommer servera en enklare söndagsbrunch och fler goda viner för den som är sugen mellan kl 12-18. Vi tar inga bordsbokningar denna dagen.
Du tar dig enkelt hit med spårvagn 4, 6, 7, 8 , 9 eller 11, stiger av på Gamlestads Torg och följer skyltarna mot Slakthuset ca 300 meter.
Denna biljetten gäller för PASS 1 mellan 11:00 och 14:00.

Datum / Tid

söndag, 29 maj 2022 kl: 11:00

Plats

Göteborg, Wine Mechanics

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

525

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad