Menu

West Coast Country Festival 2025

Göteborg

Åby Arena
lördag, 5 april 2025 kl:13:00

Den 5:e april 2025 är Sveriges största countryfestival West Coast Country Festival tillbaka på Åby Arena i Mölndal!

West Coast Country är en årlig höjdpunkt för countryfans över hela landet och en hängiven plattform för att fira den autentiska amerikanska musikkulturen mitt i hjärtat av Mölndal. Festivalen har arrangerats sedan 2019 med uppehåll under pandemin.

Med en passion för att erbjuda en atmosfär av äkthet och gemenskap har West Coast Country Festival blivit känt för sina handplockade artistuppsättningar, bestående av både etablerade stjärnor och lovande talanger inom countrymusiken. Festivalen strävar efter att skapa en unik och minnesvärd upplevelse för besökare genom att kombinera enastående liveframträdanden, spännande aktiviteter och den lättsamma västkustkänslan.

Med varje år som går strävar festivalen efter att överträffa förväntningarna och stärka sitt rykte som Sveriges främsta destination för countryentusiaster. Oavsett om du är en inbiten countryfan eller nyfiken på att upptäcka genren, bjuder West Coast Country Festival in dig att delta i den årliga festen som hyllar den enastående kulturen och musiken som är country.

Välkommen till West Coast Country Festival, där varje ton och varje steg på dansgolvet är en del av en större berättelse om gemenskap och passion för countrymusiken.

Hemsida: www.wccf.se

Datum / Tid

lördag, 5 april 2025 kl: 13:00

Plats

Göteborg, Åby Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad