Menu

I skuggan av ett liv

Halmstad

Dramalogen
söndag, 23 april 2023 kl:15:00

I skuggan av ett liv handlar om en ung kvinnas kamp för överlevnad där den största fienden är hon själv. Ett aktuellt mänskligt drama där motståndaren tar olika och svårtolkade skepnader.
 
Publiken får följa Sagas liv från barndomen, in i tonåren och mötet med kärleken, genom glädje och genom smärta. Läkare skriver ut tabletter och mediciner, försöker få henne att bli frisk eller kanske bara få henne att rätta sig efter den normativa världen. Verklighet och dröm blandas i ett fängslande drama på liv och död. I slutänden är det bara Saga själv som kan välja vad hon vill kämpa för.
 
Unga människor fortsätter att må allt sämre. Har vårt skyddsnät av mänskliga band och relationer blivit så glest att våra unga faller igenom?
 
 
Citat från publiken:
"En föreställning som berör. Proffsig ensemble, med "stunts" som imponerar och skrämmer.
Manuset väl genomtänkt. 5 solar!"
- Nybyggarna i Väst "För social hälsa"
 
"Detta var en föreställning som inte lämnade någon oberörd. Det var ett tungt ämne som belyste svårigheter för den som har en dålig omgivning från födseln till livet som vuxen. Beskrev hur svårt det är att ta sig ur situationer där man känner sig otrygg och inte har stöd från någon. En tydlig och bra föreställning."
- RSMH Laholm
 
"Så fint välspelat och sant. En del av min sons liv spelades upp på scenen. Som Mamma så kom tårarna när Saga satt på ryggen och hennes älskade inte orkade längre utan lämnade henne... Ett så viktigt budskap som så många borde se, höra och uppleva!"
- En mamma ur publiken


 
Regi: Kristina Sahlberg
Skådespelare: Kajsa Åsen Johansson, Mohumed Diab, Linnea Ytterlid
Kompositör: Sebastian Dragodan
Manus: Linnea Ytterlid
 
Arrangeras av LYA Productions och ABF.
 
OBS Föreställningen har 15-årsgräns.

Datum / Tid

söndag, 23 april 2023 kl: 15:00

Plats

Halmstad, Dramalogen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200kr - 250kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad