Menu

En kul helkväll på Dramalogen med Extor, Maja & Wahlman

Halmstad

Dramalogen
fredag, 22 november 2024 kl:20:00

Välkommen till Halmstads mest lokala och skrattfyllda humorshow - En Kul Helkväll på Dramalogen! Den 22 november, från kl. 20.00 till 22.00, slår vi upp dörrarna till en oförglömlig kväll av skratt och underhållning. Insläpp sker kl. 19.30, så kom i tid för att få en bra plats och njuta av en välkomnande atmosfär!
Vi har lyckats få till ett datum då alla tre kan trots att Martin springer i dörrar nere på Solbacken i Edenberga, Maja har fullt upp med alla mord som sker på Wapnö och Andreas spelar på fler bröllop än vad det finns helger hela hösten.
Vi återvänder ännu en gång till vår absoluta favoritscen, Dramalogen i Halmstad, med en show fylld med gamla favoriter och sprillans nya skämt, med ett simpelt mål: att få er att skratta tills ni inte orkar mer!
För att förgylla kvällen ännu mer, erbjuder vi en läcker delikatesstallrik från Anna-Kattis i Halmstad, med bland annat grillat kycklingspett, lufttorkad skinka, kallrökt lax och mycket mer. Har du allergier eller specialkost? Ingen fara - vi ser till att maten passar alla.
Biljetter:
Med mat: Boka din biljett inklusive mat i förväg - senast en vecka innan föreställningen.
Endast entré: Biljetter kan även förköpas utan mat. Vid köp på plats på föreställningskvällen gäller det i mån av plats.
Dryck och snacks finns tillgängliga på plats för den som vill ha något extra.
Det blir en kväll fylld med igenkänningshumor och härligt trams inlindat i skönsång - missa inte denna chans att ha en riktigt rolig kväll tillsammans med oss!
För frågor kontakta Martin Extor på 035 17 77 52 eller martin.extor@abf.se.
Vi ser fram emot att se dig på Dramalogen för en kväll du sent kommer att glömma! ????
Arrangeras i samarbete med ABF Halland och Dramalogen Halmstad.

Datum / Tid

fredag, 22 november 2024 kl: 20:00

Plats

Halmstad, Dramalogen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

175kr - 300kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad